Welkom bij hét interactieve platform van Mobycon. Met dit platform bieden wij de tools om op allerlei manieren te communiceren en zodoende mee te participeren. Op het platform bieden wij iedere gebruiker een stem om mee te weten, te denken of te doen over aangrijpende vraagstukken. Daarnaast is dit platform een bron voor het delen van informatie en het opzetten van acties. 

Wilt u ook aan de slag met participatie? Neem een kijkje op het platform voor inspiratie en mogelijk kunnen wij uw participatiewens verder invullen.

 

 

 

Denk nu mee over...
 

 

{"tabBasic":{"type":"items","urlProtocol":"http://","useUpdatesFilter":false,"itemType":"5","documentsDisplayType":"folders","twitterType":"username","listIcon":"icon-link","topn":"6","orderBy":"NEWID()","showAvatar":true,"showUserName":true,"filterRetweets":false,"targetBlank":true,"personaliseItems":false,"followingOnly":true,"autoHide":false,"showOnlyFollowedUsers":false,"showOnlyFollowingUsers":false,"autoRefresh":false},"pageFilter":{"usePageFilter":true,"pages":"223764"},"layout":{"template":"carousel","showDescription":true,"showDescriptionInList":false,"showEventDescription":false,"showEventImage":false,"showAuthor":false,"showUpdater":false,"showMore":false,"showUserOccupation":false,"showUserExpertise":false,"showUserOrganization":false,"showUserMemo":false,"showDate":false,"showImages":false,"carouselCount":"3","carouselShowImages":true,"carouselSlideshow":false,"carouselAutoPlay":false,"carouselDelay":"4000"},"options":{"showAge":false,"showPastItems":true,"showItemsPer":"month"}}

Naar alle projecten 

 

 

 

 

 

Hoe ga je van start?

Bekijk de lopende projecten hieronder.

Bekijk het hier

Waarvoor dient dit platform?

Kom meer te weten over dit platform door op onderstaande link te klikken.

Ik wil meer weten

Wie is Mobycon?

Kom meer te weten over Mobycon door op onderstaande link te klikken. 

Alles over Mobycon

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Contact

Postbus
Postbus 2873
2601 CW Delft
5232 BC ‘s-Hertogenbosch
8017 JD Zwolle
E-mail: info@mobycon.nl

Socials

Linkedin Logo

Twitter logo

 
Cookie settings